Psykologisk behandling

Jeg tilbyder kortere såvel som længerevarende behandling af psykologiske problemstillinger.

Stabil og tryg relation til behandleren

Psykologisk behandling, herunder psykoterapi, er et varieret og bredt fagområde. Al god psykologisk behandling står og falder dog med en stabil og tryg relation til behandleren. Med min baggrund i psykiatrien har jeg i en lang årrække behandlet psykiske lidelser, i den lettere såvel som sværere ende. Lige fra angst og depression til personlighedsforstyrrelser og psykoser.

Jeg tilbyder kortere såvel som længerevarende behandling af psykologiske problemstillinger. Desuden tilbydes problemafklarende samtaler, da det langt fra er alle, der kan uddybe eller afgrænse det egentlige problem. Efter de første samtaler finder vi sammen ud af, om jeg har det rette tilbud til dig. Og hvis ikke, hvor du i så fald kan søge hen.

Jeg er inspireret af flere forskellige psykoterapeutiske metoder, og overordnet set vægter jeg en fleksibel terapeutisk praksis. Min referenceramme er dog primært psykodynamisk teori og metode, ligesom jeg gør brug af narrative og fænomenologiske elementer i mit arbejde. Alt i alt vægter jeg en professionel, effektiv og fagligt velfunderet behandling.

Lone Skov Andersen, psykolog. Silkeborg d. 5. marts 2019.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening

Psykolognaevnet